Waarom een huuralarm


Uw huis goed beveiligen wordt steeds belangrijker aangezien het aantal inbraken en woning overvallen sterk toeneemt, primaire beveiliging als goede sloten zijn daarbij zeer belangrijk. Daarnaast kunt u preventief beveiligen door bijvoorbeeld goede verlichting te plaatsen, en voorkomen dat dure zaken in het zicht liggen.

Daarnaast zou u erover kunnen nadenken om een camera bij uw voordeur te plaatsen zodat u goed kunt zien voor wie u uw voordeur opendoet.

Met deze eerste punten zou u de gelegenheidsinbreker al kunnen buiten houden, mocht de inbreker dan toch binnen komen is het zaak om deze weer zo snel mogelijk buiten te krijgen. Het liefst dat hij al vertrekt voordat hij zijn eerste voet binnen zet! Daarvoor zou een goed alarmsysteem kunnen dienen. Een alarm werkt zowel preventief als bij een werkelijke inbraakpoging. Een inbreker zal niet in uw huis willen inbreken  als hij weet dat er een alarmsysteem hangt (raam/deurstickers of een zichtbare buitensirene schrikken al af!). Mocht de inbreker toch tot een inbraakpoging overgaan, dan zal de sirene van het alarmsysteem afgaan, hierdoor valt hij op en zal in de meeste gevallen meteen weg gaan. Het alarmsysteem zal in dit geval wel al een telefonische melding geven, zodat u op de hoogte bent van de inbraakpoging.

Het is echter zo dat een alarmsysteem een grote investering met zich meebrengt, en daar willen wij u graag bij helpen!

U kunt bij ons kiezen tussen een contract van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Het idee is dat u na 1, 2, 3 of 4 jaar het alarmsysteem retourneert of voor een gereduceerde prijs van ons koopt, u mag natuurlijk ook de huur blijven continueren tot maximaal 5 jaar. Bij een huurovereenkomst van 5 jaar is het systeem na het einde van de looptijd geheel van u.

 

Enkele voordelen van huren bij ons zijn:

  • U heeft garantie zolang de looptijd loopt
  • Geen grote investering in een keer
  • Ook ideaal voor vakantiewoningen of (tijdelijk) onbewoonde panden
  • Overal te gebruiken waar een stopcontact in de buurt is, geen telefoonlijn nodig!
  • U betaald enkel de huur, geen verdere maandelijkse kosten nodig zoals een meldcentrale
  • Na de huurperiode de mogelijkheid om systeem te kopen, na 5 jaar huur wordt u automatisch de eigenaar van het systeem
  • Bij een nieuw huurcontract vanaf 3 jaar ontvangt u altijd een geheel nieuw systeem